Tack å hej!

Slutet gott! Allting gott!
Nu slutar jag/ (vi) att blogga på "Stallbrudarnas"
Överraskningen som jag pladdrat om är att jag själv har skapat en ny blogg
"Sommaren på Hällan"
:)

Den kommer att handla om livet på gården där jag hyr stugan i sommar!
Plus lite annat ;)
Jag är lite less på att bara blogga om hästarna nu.

Så vi ses där!!!
/Loella

P.s Tessan och Alva är välkomna att gästblogga när dom vill ♥

Fina Quda ♥

 

En film som jag ärligt snott från Majas blogg ;P
(Kolla in slutet, då Maja släpper och backar för att ta satts att hoppa upp igen ;)

Måste bara få visa hur fin hon håller på att bli igen :)
Benet läker och blir bara bättre och bätte :D
Ska ut å dra däck med henne nån dag i veckan, så hon får bygga nya fina muskler!


TACK!

Tack för alla svar jag fick på läsar-frågestunden :) Jätteroligt!

Idag äre löööörrdag å SOL! Dock blåser det rätt mkt... :/ Ikväll blire grllning med goa Anneli innan partaj hos Tess m familj och flera på Torgfesten i Bureå!

Tilda skulle ev rida Quda idag, annars får hon vila idag med. Zeb blir det nog också vilodag för idag, men hoppas att Alva eller Maja kan rida honom imorrn. Jag lär ligga HELA dan till cirkus 17.00, då vi nog ska börja rulla mot Kåge och Kopia :)

På måndag ska det bli sommarbeteshagbygge på HÖG nivå! Hoppas att elaggregatet som är beställt kommer SNABBT! Vill släppa dom NU!!!

Min "överraskning" borde bli klar i veckan nångång :)

Bjussar på en bild på en vacker Lily från betet hos syster yster förra året


Vetten tusan!

Haha, rolig rubrik :-P Vetten kom för att kolla upp Zebs hals idag. Började med att lyssna igenom honom. Skulle longera Zeb så han blev lite andfådd, tror det var mest jag som flåsade som en gris! Men iaf så kunde han höra att Zeb var lite rosslig i ena lugnan... :-( Kollade även halsen på honom med den långa slangen (130 cm) ner genom näsan :-S Zeb var superduktig och behövde inget lugnande :-D Zeb såg bra ut, inge slem men lite irriterad lust i svaljet. Vetten skrev ut slemlösande och luftrörs vidgande till honom och tyckte att vi kunde motionera som vanligt. Yes!! Quda fick vetten inte ens titta på, för hon var såklart gallig idag! Dessutom så ska hon inte behandlar nå mer ändå B-) Ja ja, nog om det. Sitter i Bträsk och ser på då J lastar ved i släpen. Lite trist, men försökte hjälpa till och det gick ett tag innan ryggen började värka, MUTTER! Blir SÅ less! Ska vila då jag kommer hem till stugan igen. För ikväll så SKA jag köra Zeb med MIN egna loksele till Bureås gamla avrättningsplats! :-o

Paus i blogg-pausen :-)

Det är lite jobbigt att blogga med mobilen, men snart ska det fixas internet till stugan :-D Ska blogga mer och bättre då och fixa till överraskningen! Måste bara få berätta hur GLAD jag är över mina ponnysar lust nu! QUDA - hennes ben är nu helt läkt! Hon har inte varit svullen eller varm på flera veckor nu och vi har börjat trappa upp igångsättningen och det går bara bra :-D ZEB - hans vårtrötthet har nog börjat gå över och jag känner igen honom mer och mer! Han har fått ta det rätt lugnt i en vecka men idag red jag honom på Heden tsm med Camilla och hennes Lukas, i 2 tim. Vi galoppade och klättrade i sandbacken och Zeb kändes pigg och frammåt mest hela tiden :-) Ska dock be vet. kolla halsen på honom ändå! Träffar honom imorrn då han ska vet.besikta Majas ev. nya ponny som ska komma till Hällan i sommar :-D Det enda som drar ner allt roligt lust nu är att ryggen håller på att ta kol på mig! Blir bara värre och värre :-( Nåväl - sovgött!

RSS 2.0